TEMPUR -kotona ja toimistossa

TEMPUR -Marumaru istuintyyny

Istuintyyny tuo mukavuutta ja sisustuksellisuutta kaikkialle, missä istutaan ja viihdytään. Aito TEMPUR -materiaali kantaa kehoa ja vähentää paineen tuntua ainutlaatuisella tavallaan. Pyöreä Marumaru on kevyt ja helppohoitoinen tyyny, joka sopii lempi- ja lastentuolin lisäksi niin toimiston kuin kahvionkin tuolin pehmusteeksi. Ota myös mukaan teatteriin ja luennoille. Kolme värivaihtoehtoa. Irrotettava ja vesipestävä päällinen.
Koko: 38/40 x 3 cm.

TEMPUR-istuintyyny

Lisää istumisen mukavuutta jakamalla painon tasaisesti koko istumapinnalle. Mahdollistaa jatkuvankin istumisen ilman rasittavaa paineen tunnetta. Parantaa keskittymistä, lisää työtehoa ja vähentää tarvetta alituiseen asennon vaihteluun. Irrotettava ja vesipestävä päällinen.
Koko 40 x 42 5 cm.

TEMPUR-kiilatyny

Muotoiltu helpottamaan selkään kohdistuvaa painetta. Suoristaa selän luonnollisella tavalla kallistamalla lantiota eteen. Erinomainen valinta istuma- ja päätetyötä tekevälle. Yläosan lämpöreagoiva TEMPUR -materiaali tekee istumisesta levollista, ala-osan erikoistukivaahto viimeistelee istuma-asennon ergonomisesti oikeaksi.
Koko: 40 x 40 9/1 cm..

TEMPUR Comfort-tossut

TEMPUR Comfort -tossut on valmistettu ihanan pehmeästä TEMPUR-materiaalista. Omat koot miehille ja naisille. Miesten tossujen väri tummanharmaa ja naisten vaaleanharmaa.