TEMPUR -patjamallisto

Yksilöllisesti Sinun vartalollesi. Koska jokainen kokee mukavuuden omalla tavallaan, tarjoaa TEMPUR nyt 3 tunnetta - kolme erilaista patjamallistoa, joissa kaikissa on oma selkeä tuntumansa.

TEMPUR -patja jakaa vartalosi painon tasaisemmin ja pienentää painerasitusta, joka tavallisella patjalla voi aiheuttaa kehon eri osien puutumista ja levotonta kääntyilyä yön aikana. Yksilöllisen muotoutumisen ja tuen ansiosta nukkumisergonomia on paras mahdollinen, jolloin vuodekumppanisikaan ei häiriinny toisen jokaisesta liikkeestä, vaan nukkuu paremmin ja levollisemmin. TEMPUR -patja muotoutuu vartalon muotojen mukaisesti - pehmeä sieltä mistä haluat ja tukea antava sieltä, mistä tarvitset.
TEMPUR Original -patjamallisto jämäkkä tunne

NASA kehitti TEMPUR -materiaalin alunperin lievittämään astronauttien kokemaa painerasitusta nousun aikana. Näistä painetta vähentävistä ainutlaatuisista ominaisuuksista nautit myös TEMPUR Original -patjassa - mukavasta, yksilöllisestä tuesta, muotoutumisesta ja vahvan tuen tunteesta.


Uudistuneessa Original -patjamallistossa on 19, 21 ja 25 cm:n paksuiset vahvan tunteen patjat. Voit lisätä patjan muotoutumisominaisuuksia valitsemalla TEMPUR Original -patjapaketin, jossa 5cm paksu TEMPUR Cloud (pehmeä) tai Original (vahva) -sijaupatja helpottaa myös petaamista.

TEMPUR Cloud -patjamallisto pehmeä tunne

TEMPUR Cloud -patjat tarjoavat pehmeyttä ja tukea uskomattoman tasapainoisella tavalla. Ainutlaatuinen TEMPUR -materiaali yhdessä uuden innovatiivisen erikoispehmeän kerroksen kanssa tarjoaa tunteen, joka rentouttaa välittömästi.


TEMPUR Cloud -patjasi voit valita 19, 21 tai 25 cm:n paksuisena, vartalosi ja mieltymystesi mukaan. Voit valita myös TEMPUR - patjapaketin, jossa patjan päälle lisätään 5 cm paksu TEMPUR Cloud - sijauspatja.

TEMPUR Sensation -patjamallisto perinteinen tunne

TEMPUR Sensation -patjoissa yhdistyy perinteisen joustinpatjan tuttu tunne aidon TEMPUR -materiaalin ainutlaatuiseen mukavuuteen ja täydelliseen tukeen. Tämän malliston patjoissa on erikoismuotoiltu kestävä pohjakerros, joka luo perinteisen jouston tunteen.


TEMPUR Sensation -patjan voit valita 22 tai 27 cm:n paksuisena. Lisää TEMPUR -patjan muotoutumisominaisuuksia ja helpota petaamista valitsemalla TEMPUR -patjapaketti. Valitse Sensation patjan päälle joko TEMPUR Cloud (pehmeä) tai Original (vahva)  5 cm paksu petauspatja.

TEMPUR Breeze -patjamallisto

Breezen salaisuus on ainutlaatuisessa TEMPUR Climate Materiaalissa, joka hengittävään 3D-päälliseen yhdistettynä tarjoaa raikkaan virkistävät yöunet. Nämä ominaisuudet muodostavat patjan ja kehon väliin mikroilmaston. Kosteus pääsee helposti 3D-päällisen läpi ja edelleen pois kehon pinnalta. Kerros TCM-materiaalia, joka koostuu paksuseinämäisistä avoimista soluista, sallii nopeamman ja tehokkaamman kosteuden poistumisen ja hengittävyyden.

Uudet Breeze-patjat tuovat viileämmät vaihtoehdot tuttuihin Original-, Cloud ja Sensation mallistoihin. Paksuudet 22 tai 27cm valintasi mukaan.

TEMPUR -sijauspatja 7cm

TEMPURin paksumpi, 7-senttinen sijauspatja on oiva tapa nauttia aidon TEMPUR -materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi. Sijauspatjan voit laittaa minkä tahansa hyväkuntoisen joustin- tai vaahtomuovipatjan päälle ja hyötyä sen kaikista unenlaatua parantavista eduista. Kehoon kohdistuva paine vähenee, sillä se jakautuu tasaisemmin koko patjan alueelle. Samalla vähenevät niska-, selkä- ja nivelkivut sekä levoton liikehdintä yön aikana.

Saatavana myös 3,5 senttinen sijauspatja, joka on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan aidon TEMPUR -patjan kanssa. Se helpottaa vuoteen sijaamista ja lisää pehmeyden tuntua.

Kokeile TEMPUR -patjaa kotona!

Voit vuokrata TEMPUR -sijauspatjan (80 x 200 x 7 cm) edullisesti koekäyttöön esim. viikoksi. Kokeilun aikana saat tuntuman TEMPUR -materiaalin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Kannattaa kokeilla!