TEMPUR -patjamallisto

Tyyny ohjaa pääsi, niskasi ja kehosi oikeaan asentoon. Oikealla tyynyn valinnalla parannat nukkumisergonomiaasi ja samalla unesi laatua. TEMPUR- tyynyjen ainutlaatuinen materiaali reagoi kehosi lämpöön ja muotoutuu pääsi sekä niskasi luonnollisten muotojen mukaan. Näin tyyny tukee kaularankaa optimaalisesti, ja hartianseutu rentoutuu palautuen päivän rasistuksista. Tyynyn valintaan vaikuttavat nukkuma-asento, hartioiden leveys, patjan upottavuus sekä oma mieltymys vahvempaan tukeen tai pehmeään tuntemukseen.

 • TEMPUR Original -patjamallisto jämäkkä tunne

  NASA kehitti TEMPUR -materiaalin alunperin lievittämään astronauttien kokemaa painerasitusta nousun aikana. Näistä painetta vähentävistä ainutlaatuisista ominaisuuksista nautit myös TEMPUR Original -patjassa – mukavasta, yksilöllisestä tuesta, muotoutumisesta ja vahvan tuen tunteesta.

  Uudistuneessa Original -patjamallistossa on 19, 21 ja 25 cm:n paksuiset vahvan tunteen patjat. Voit lisätä patjan muotoutumisominaisuuksia valitsemalla TEMPUR Original -patjapaketin, jossa 5cm paksu TEMPUR Cloud (pehmeä) tai Original (vahva) -sijaupatja helpottaa myös petaamista.

 • TEMPUR Cloud -patjamallisto pehmeä tunne

  TEMPUR Cloud -patjat tarjoavat pehmeyttä ja tukea uskomattoman tasapainoisella tavalla. Ainutlaatuinen TEMPUR -materiaali yhdessä uuden innovatiivisen erikoispehmeän kerroksen kanssa tarjoaa tunteen, joka rentouttaa välittömästi.

  TEMPUR Cloud -patjasi voit valita 19, 21 tai 25 cm:n paksuisena, vartalosi ja mieltymystesi mukaan. Voit valita myös TEMPUR – patjapaketin, jossa patjan päälle lisätään 5 cm paksu TEMPUR Cloud – sijauspatja.

 • TEMPUR Sensation -patjamallisto perinteinen tunne

  TEMPUR Sensation -patjoissa yhdistyy perinteisen joustinpatjan tuttu tunne aidon TEMPUR -materiaalin ainutlaatuiseen mukavuuteen ja täydelliseen tukeen. Tämän malliston patjoissa on erikoismuotoiltu kestävä pohjakerros, joka luo perinteisen jouston tunteen.

  TEMPUR Sensation -patjan voit valita 22 tai 27 cm:n paksuisena. Lisää TEMPUR -patjan muotoutumisominaisuuksia ja helpota petaamista valitsemalla TEMPUR -patjapaketti. Valitse Sensation patjan päälle joko TEMPUR Cloud (pehmeä) tai Original (vahva)  5 cm paksu petauspatja.

 • TEMPUR Breeze -patjamallisto

  Breezen salaisuus on ainutlaatuisessa TEMPUR Climate Materiaalissa, joka hengittävään 3D-päälliseen yhdistettynä tarjoaa raikkaan virkistävät yöunet. Nämä ominaisuudet muodostavat patjan ja kehon väliin mikroilmaston. Kosteus pääsee helposti 3D-päällisen läpi ja edelleen pois kehon pinnalta. Kerros TCM-materiaalia, joka koostuu paksuseinämäisistä avoimista soluista, sallii nopeamman ja tehokkaamman kosteuden poistumisen ja hengittävyyden.

  Uudet Breeze-patjat tuovat viileämmät vaihtoehdot tuttuihin Original-, Cloud ja Sensation mallistoihin. Paksuudet 22 tai 27cm valintasi mukaan.

 • TEMPUR -sijauspatja 7cm

  TEMPURin paksumpi, 7-senttinen sijauspatja on oiva tapa nauttia aidon TEMPUR -materiaalin ominaisuuksista myös nykyisessä vuoteessasi. Sijauspatjan voit laittaa minkä tahansa hyväkuntoisen joustin- tai vaahtomuovipatjan päälle ja hyötyä sen kaikista unenlaatua parantavista eduista. Kehoon kohdistuva paine vähenee, sillä se jakautuu tasaisemmin koko patjan alueelle. Samalla vähenevät niska-, selkä- ja nivelkivut sekä levoton liikehdintä yön aikana.

  Saatavana myös 5 senttinen sijauspatja, joka on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan aidon TEMPUR -patjan kanssa. Se helpottaa vuoteen sijaamista ja lisää pehmeyden tuntua.

 • Kokeile TEMPUR -patjaa kotona!

  Voit vuokrata TEMPUR -sijauspatjan (80 x 200 x 7 cm) edullisesti koekäyttöön esim. viikoksi. Kokeilun aikana saat tuntuman TEMPUR -materiaalin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Kannattaa kokeilla!