TEMPUR-matkatuotteet

 • TEMPUR Transit -niskatyyny

  Niskasi paras ystävä tukee ergonomisesti niin kotona kuin matkoillakin. Aidon TEMPUR -materiaalin rentouttava vaikutus vähentää painetta ja jäykkyyttä. Irroitettava ja vesipestävä päällinen. Koko: 30 x 28 x 8 cm.

 • TEMPUR -unimaski

  TEMPUR -unimaski on ylellinen tapa parantaa unen laatua. Aidosta TEMPUR -materiaalista valmistettuna se myötäilee kasvoja pehmeästi. Maski helpottaa nukahtamista valossa ja vieraassa paikassa. Viilennettynä se tuo apua myös migreeniin ja muihin päänsärkyihin.

 • TEMPUR -matkasetti

  TEMPUR -matkasetti varmistaa levollisen unen myös työ- ja lomamatkoilla. Pyörillä liikkuva trolley-laukku kulkee mukanasi kevyesti kahvasta vetäen. Kätevä ja siisti matkasetti sisältää TEMPUR -sijauspatjan (70 x 200 x 3,5 cm) ja TEMPUR -matkatyynyn (Original M). Molemmissa on harmaa velour verhoilu.

 • TEMPUR Car Comforter

  Tarjoaa huipputason mukavuutta autonistuimeen, joten on ohittamaton valinta ammatikseen ja paljon autoilevalle. Kehon mukaan muotoutuva TEMPUR -materiaali vähentää painetta ja tien tärinää sekä tukee selkää juuri oikeasta kohtaa. Säädettävän ristiseläntuen ansiosta löydät helposti täydellisen ajoasennon. Koko: 51/30,5 x 105 x 2 cm.