TEMPUR- tyynyt

Tyyny ohjaa pääsi, niskasi ja kehosi oikeaan asentoon. Oikealla tyynyn valinnalla parannat nukkumisergonomiaasi ja samalla unesi laatua. TEMPUR- tyynyjen ainutlaatuinen materiaali reagoi kehosi lämpöön ja muotoutuu pääsi sekä niskasi luonnollisten muotojen mukaan. Näin tyyny tukee kaularankaa optimaalisesti, ja hartianseutu rentoutuu palautuen päivän rasistuksista. Tyynyn valintaan vaikuttavat nukkuma-asento, hartioiden leveys, patjan upottavuus sekä oma mieltymys vahvempaan tukeen tai pehmeään tuntemukseen.

 • TEMPUR Original -tyyny

  Original on ergonomisesti muotoiltu tukityyny kylkiasennossa nukkuvalle. Erityisen suositeltava se on selkä- ja niskakivuista kärsiville, sillä niskan ja pään muotoihin täydellisesti mukautuvana se vähentää hartiaseudun kireyttä ja jäykkyyttä. Useita eri kokoja.

 • TEMPUR Millennium -tyyny

  Millennium on terapeuttinen tukityyny, joka on muotoiltu sekä kyljellään että selällään nukuttavaksi. Kaareva reuna, joka on reunoilta korkea ja keskeltä matala, tarjoaa niskalle ihanteellisen tuen. Selinmakuuasennossa nukutaan pää tyynyn keskellä ja kylkimakuulla pää sijoitetaan tyynyn korkeimman reunan päälle. Erinomainen selkä- ja niskakivuista kärsiville. Useita eri kokoja.

 • TEMPUR Traditional -tyyny

  TEMPUR Traditional tyynyssä yhdistyy tavallisen tyynyn malli, helppo muokattavuus ja TEMPUR -materiaalin painetta vähentävät ominaisuudet. Tyyny sopii kaikille nukkujille ylivertaista tukea ja mukavuutta. Saatavana kolme eri tunnetta: pehmeä, puolipehmeä ja jämäkkä.

 • TEMPUR Traditional Easy Clean -tyyny

  Perinteisen mallinen tyyny, joka antaa kuitenkin täydellisen tuen niska- ja hartiaseudulle. Sopii kaikille nukkuma-asennoille. Tyyny on kokonaan konepestävä 60 asteessa ja voidaan myös kuivata kuivausrummussa. Saatavilla kolme eri korkeutta.

 • TEMPUR Traditional Breeze -tyyny

  TEMPUR -Climate materiaalin ansios tyyny on hengittävä ja raikas. TEMPUR Breeze-tyyny on perinteisen tyynyn mallinen, mutta antaa täyden tuen niska- ja hartiaseudulle. Sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Saatavilla kolme eri korkeutta.

 • TEMPUR Ombracio -tyyny

  Erikoismuotoiltu Ombrasio -tyyny sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin, myös mahallaan nukkuvalle. Erityisen hyvin se sopii sinulle, joka vaihtelet usein asentoasi nukkuessasi. Siivekäs muoto rentouttaa lihaksia, tukee niskaa ja hartioita sekä vapauttaa hengityksen luonnolliseksi. Ainutlaatuinen TEMPUR -rouhe muotoutuu tukemaan nukkumistasi täydellisesti.

 • TEMPUR -matkatyyny

  TEMPUR -matkatyyny on mukava matkakumppani. Sen ergonomisen muotoilun ansiosta nukut hyvin missä tahansa. Se vastaa Original M-tyynyä, mutta on puolet kapeampi. Mukana tulee kätevä kantopussi, johon tyynyt sopii napakasti rullattuna. Yksi koko (25 x 31 x 10/7cm).