TEMPUR -vuodekehikot ja rungot

TEMPUR esittelee laajan valikoiman viihtyisiä vuodekehikkoja, jotka tarjoavat levollista estetiikkaa makuhuoneesi sisustukseen. Voit valita monista tyyli- ja värivaihtoehdoista mieleisesi rungon, ja liittää siihen kiinteän tai säädettävän TEMPUR- vuodepohjan. Valitsemasi mallin voit viimeistellä eri verhoiluväreillä, jalkavalinnoilla sekä päätyelementillä täysin kotisi sisustukseen sopivaksi.


TEMPUR Prestige

Kangasverhoiltu elegantti vuodekehikko, joka monilla vaihtoehdoillaan tuo makuuhuoneen sisustukseen uutta ilmettä.

Voit valita näyttävistä lattiaa vasten seisovista 110cm korkeista päädyistä mieleisesi. Vuoderunko on verhoiltu erittäin laadukkaalla kulutusta kestävällä kankaalla. Valittavana on kolme väriä - White, Melange tai Dark Grey. Jalkojen sävyvaihtoehtoina luonnonpuu, pähkinä ja mattakromi. Vuoderunkoon voit valita minkä tahansa patjakokonaisuuden TEMPURin mallistosta. Pohjavaihtoehtoina  perinteinen joustosälepohja tai TEMPUR- moottoroitu säätöpohja

TEMPUR Taylor Made

Näyttävä kotimainen uutuusvuode, joka yksilöllisesti räätälöitynä ja verhoiltuna sopii sisustukseesi täydellisesti. Tyylikkään Taylor Made -vuodekokonaisuuden massiivinen, valmiiksi koottu runkokehikko on tukevaa ja kestävää havupuukuitua. Kaikki muu onkin vapaasti valittavissasi - patjojen ja tyynyjen lisäksi myös verhoilu.
Voit valita minkä tahansa kaikista upeista sisustuskankaistamme (Annala, Lauritzon, Orient Occident) tai hankkia vaikka oman kankaasi. Vuoteen eri osat voit verhoilla eri kankailla, esim. pääty kuviokankaalla ja runko yksivärisellä.

Lisävarusteena tyylikäs pääty sekä kätevä vuodevaatelaatikko, verhoiltuna makusi mukaan. Vuoderunkoon voit valita minkä tahansa patjakokonaisuuden TEMPURin mallistosta. Pohjavaihtoehtoina massiivipuinen rimapohja tai TEMPUR- moottoroitu säätöpohja.

TEMPUR Scandic FLow

Kaunis kotimainen uutuusvuode, jossa elegantti muotoilu yhdistyy lujatekoiseen runkoon ja moniin oivaltaviin yksityiskohtiin.

Aivan uusi Scandic Flow -vuodekokonaisuus edustaa pohjoismaista valoisaa linjakkuutta ja kotimaista osaamista upealla tavalla. Massiivinen runko on yhtä aikaa mukava ja tukeva, ja valitsemalla siihen mieleisesi patjan ja tyynyn kolmesta TEMPUR-tunteesta tulos on nautittava, rentouttava ja yksilöllinen. Jykeväjalkaisen vuodepohjan, jossa ryhtiä on lisäämässä ainutlaatuiset koivupuiset poikittaistuet, saa myös varustettua moottoroidulla pohjalla.

Väriksi voit valita aidon tammiviilun vaalenana, luonnollisena tai mustana, tyyllikkäällä 100cm korkealla päädyllä tai ilman. Ja halutessasi saat vuoteeseen liiketunnistimella varustetun LED-yövalosarjan, joka toimii kevyellä käden heilautuksella.

Saatavana useita eri leveyksiä.

TEMPUR Flexible Base

Kotimainen jenkkisänky, joka on suunniteltu täydentämään erilaisten TEMPUR-patjojen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Flexible Base edustaa muotoilultaan pelkistettyä pohjoismaista linjaa. Se on suunniteltu TEMPUR-malliston uusille paksuille patjoille - Original, Cloud ja Sensation.

Flexible Basen vuoderunko on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja lujasta, vääntöjäykästä vanerista. Vakioverhoiluna on musta huonekalukangas, muut Gaja-kangasvärit saa tilauksesta. Lisävarusteena on saatavilla tyylikäs pääty.


TEMPUR Flexible

TEMPUR-runkosänky, jossa vankka kotimainen vuodepohja tukee TEMPUR-patjan ainutlaatuisia painetta vähentäviä ja ergonomisia ominaisuuksia.

Flexible-runkosängyn mukavuuden varmistaa uudenaikainen korkeakimmoinen kestävä vaahtomuovi, joka tarjoaa erinomaisen tuen yhdessä 7cm paksun TEMPUR-sijauspatjan kanssa. Tempur sijauspatja tukee koko vartaloa jämäkästi ja muotoutuu nukkujan mukaan yksilöllisen sopivaksi. Flexible-vuoteen vankka runko on massiivipuuta ja lujaa vääntöjäykkää vaneria. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas ja muut Gaja-kangasvärit saa tilauksesta. Lisävarusteena on saatavana tyylikäs pääty.