TEMPUR -vuodekehikot ja rungot

TEMPUR esittelee laajan valikoiman viihtyisiä vuodekehikkoja, jotka tarjoavat levollista estetiikkaa makuhuoneesi sisustukseen. Voit valita monista tyyli- ja värivaihtoehdoista mieleisesi rungon, ja liittää siihen kiinteän tai säädettävän TEMPUR- vuodepohjan. Valitsemasi mallin voit viimeistellä eri verhoiluväreillä, jalkavalinnoilla sekä päätyelementillä täysin kotisi sisustukseen sopivaksi.


Vuoteiden kuvapäivitys on kesken, meiltä Löytyy myös muita vuoteita.

- Tempur Move

- Tempur North mallisto

- Tempur Brand Store Design mallistoTEMPUR Flexible Base

Kotimainen jenkkisänky, joka on suunniteltu täydentämään erilaisten TEMPUR-patjojen ainutlaatuisia ominaisuuksia. Flexible Base edustaa muotoilultaan pelkistettyä pohjoismaista linjaa. Se on suunniteltu TEMPUR-malliston uusille paksuille patjoille - Original, Cloud ja Sensation.

Flexible Basen vuoderunko on valmistettu kestävästä massiivipuusta ja lujasta, vääntöjäykästä vanerista. Vakioverhoiluna on musta huonekalukangas, muut Gaja-kangasvärit saa tilauksesta. Lisävarusteena on saatavilla tyylikäs pääty.


TEMPUR Flexible

TEMPUR-runkosänky, jossa vankka kotimainen vuodepohja tukee TEMPUR-patjan ainutlaatuisia painetta vähentäviä ja ergonomisia ominaisuuksia.

Flexible-runkosängyn mukavuuden varmistaa uudenaikainen korkeakimmoinen kestävä vaahtomuovi, joka tarjoaa erinomaisen tuen yhdessä 7cm paksun TEMPUR-sijauspatjan kanssa. Tempur sijauspatja tukee koko vartaloa jämäkästi ja muotoutuu nukkujan mukaan yksilöllisen sopivaksi. Flexible-vuoteen vankka runko on massiivipuuta ja lujaa vääntöjäykkää vaneria. Kokonaisuuden kruunaa musta tyylikäs huonekalukangas ja muut Gaja-kangasvärit saa tilauksesta. Lisävarusteena on saatavana tyylikäs pääty.